...toata lumea minte ??!....

Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!...

marți, 23 martie 2010

...visul multor barbati...

http://www.eatmyshorts.net/videos/7551/Guy+Cleaning+Ferrari.html

vineri, 12 martie 2010

..cam asa arata un terrier mai mare un pic...

am descoperit rasa reala a cainelui din targ...

...este jack rusell terrier ... cred ca tanti era prea inghetata in targ si in loc de terrier a spus teckel !
Cel putin eu asa sper sa fie macar terrier si sa nu creasca prea mult !

duminică, 7 martie 2010

...le-am luat copiilor un caine nou...

Azi asa cum am promis copiilor, am  mers in targul de animale de la Colentina, mai exact la Sam expo, pentru a cumpara un nou caine de curte.
Le-am tinut in masina o prelegere despre ce animal urmeaza sa cumparam, in urma experientelor acumulate la curte cu diverse rase. Astfel concluzia cu care am intrat in preafrumosul targ de animale era asa : vrem un caine, mascul, de talie mica, in special rasa teckel, pentru ca se impaca bine cu copii, nu mananca mult, si deci nici nu se...... mult, se impaca bine cu pisicile si este bun de clopotel la curtea noastra dar nu in ultimul rand sta afara iarna. Aaaa si am uitat sa precizez i-am ales si un nume RoBy !

Intram in targ, cautam catelusii , eu cu Rose de mana , si cu o mana pe portofel, Ane cu Bianca si o mana pe geanta.
Cautam si cautam,  dar in targul la care am cumparat bilete nu sunt decat pasari si iepuri, frumoase dealtfel, dar iepurii nu latra, asa ca ne imformam si aflam ca targul pentru noi este undeva prin spate.
Intram in al doilea targ unde mai platim o intrare si incepem cautarea iarasi ! Dupa zece minute de vizionari de portbagaje, cu fel de fel de lighioane de rasa si nu prea, radem , glumim, de diversele personaje, vedem si un caine ca al unui vecin, din cartier, tot din targ luat care a cumparat un catelus drept chiuaua si a primit in fapt un metis de pincher ! , ha ha ha !...si  ne indreptam, fara speranta spre iesirea din targ unde o gasim pe o tanti mai bronzata, care scoate dintr-o cutie un caine mic si dragut, si cu tigara in coltu' gurii ne spune parca stiind ce cautam : este Tekel ! UAU ! tati pot sa il mangai spune Rose !... si il ia in brate !, eu intreb ce este animalu' ea spune teckel cu par scurt, baietel ! Eu intreb daca sta afara , ea zice scuipand tigara, ca sta !
Eu intreb cat costa ea zice 3 miloane !
Mie imi suna telefonul si raspund, era tata, care nimerise in alta parte si nu ne gasea ,.... vorbesc la telefon si-i explic unde suntem iar in timpul asta Ane negociaza de la 3 milioane la 2 jumate ! pentru copii, zice tanti !
Misto !, hai sa-l luam !, eu mai intreb daca-i deparazitat, aia zice ca da !... eu ma uit la Ane, ea la mine si din ochi ne intelegem ca tanti bruneta minte !..., dar nu mai conteaza ,dam banii, plecam de acolo, spre parcarea de peste calea ferata, facem si niste poze, una este asta pe care ai vazut-o ! (in care se vede si ala mic daca te uiti cu atentie ).
Ce sa mai copii sunt fericiti !... , nici nu-i mai dau drumul din brate !, eu si Ane suntem bucurosi ca am rezolvat treaba si chiar acceptabil ca bani, ce sa mai zic am facut treaba buna !....
Ne urcam in masina si decolam spre casa...., in timp ce parcagii de ocazie, multumiti de banii primiti ne spun sa-l stapanim sanatosi,....in masina, Rose si Bianca se joaca cu Roby, si ne intreaba in timp ce-l chinuie in fel si chip daca baieteii au tate pe burta, eu zic ca da e normal ! si ca sa-l mai lase in pace ca-l streseaza pana ajungem la veterinar sa-i facem vaccinul si deparazitarea !
Ajungem intr-un tarziu la veterinar, intram si ii povestim ca vrem si noi sa aflam despre catelus cate ceva si sa-i facem vaccinarea !
...si aflam ,ca :  ...rasa lui .... nu prea e teckel....!, ca nu prea are 2 luni....!, ca nu si-a schimbat inca dintii ...!, ca are pureci .... !, ca nu e baietel !.... CUUUUUUUUUUUUUUM !? ##*****####!!!!!....
Deci dupa ce am strans din dinti de fata cu copii si cu veterinaru' (care de fapt era un asistent), mi-am revenit din soc si  am intrebat ce ii putem face ?! si am aflat ca acum nimic pentru ca e prea mic, adica prea mica, fetita Roby....,  si sa mai revenim noi peste o saptamana sa-i ghiceasca nenea doctoru' varsta !
Deci ca sa concluzionez, am vrut caine, avem !... am vrut teckel, avem !..., un fel de... teckel ca sa zic asa ..., am vrut baiat, avem....fata...,(cu asta pot sa ma obisnuiesc "Fetele lu' tata !" este imnul familiei doar !) am vrut sa-l cheme Roby ..., o cheama Roby...,  sper macar sa latre, nu sa miaune si sa stea afara, macar atat....
  I-am luat de mancare si solida si moale, ca tot am aflat ca nu prea are dintii viabili, iar Ane i-a ales o zgarda.... rosie, de.. fetita, ca sa nu se deoache jivina!
E,  asta e ! cine o face ca mine, ca mine sa pateasca !, daca ai incredere in oameni si te uiti in gura brunetei fara sa te uiti si sub coada si vorbesti la telefonul mobil asta culegi ! vorba romaneasca , las domn'le noi sa fim sanatosi ! ca om vedea !

...perspectiva este importanta, uita-te cu atentie !

un CV de mare clasa, sau o reinterpretare a CV ului.....