...toata lumea minte ??!....

Cand esti inteligent si cand esti intelept?
Esti inteligent daca nu crezi decat jumatate din ceea ce auzi; esti intelept daca stii care jumatate!...

duminică, 24 octombrie 2010

...RIGA 2 ...








asta clar suna a "CASA SCANTEII" !?



... si am mers la cateva mall-uri si am vazut un film cu De NIRO, bine ca n-a  fost dublat ! acolo era si filmul : KARATE PUIKA ! adica KARATE KID ! ..., orice Strada se numea IELA deci denumirea strazilor suna cam asa : AVOTUiela, sau MARINiela, sau Kiunguiela, etc, daca vrei  un suc trebuie sa ceri SULA !...., iar apa plata vedeti si voi in poza ce denumire i-au dat !


...mancarea buna de altfel, ca si engleza tuturor pe care o calific de exceptie (chiar si doamna de la chiosc stia sa vorbeasca )


asta era un mall de langa gara (in treacat fie spus mult mai slabe decat ale noastre si muuuult mai scumpe !)




... la Bucuresti a fost ploaie cand am revenit dar in afara de urechi , din cauza presiunii din avion zborul a fost placut si personalul desi imbatranit a fost amabil la intoarcere (chiar si cu un tigan care vazand ca mancarea si bautura "este moca mancacias !" i-a zapacit pe stewarzi chemandu-i de vreo 5 ori sa-i umple paharele !) iar la dus am intalnit un steward ce face parte din aceeasi minoritate nationala care cred ca isi gresise vocatia si nu-si face meseria cu placere de aceea simtea nevoia sa comenteze cererile clientilor probabil ca saracu' a crezut ca steward pe avion presupune sa-l conduca ! nu sa serveasca pasagerii si sa stranga gunoiul !

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu